Mercedes-Benz AMG muutamalla sanalla


 • Hinta:
  0

 • Vuosimalli:

 • Mittarilukema:
  0km

 • Päästöt:

 • Polttoaine:

Ajoneuvon tiedot

Hinta:
0
Tyyppi:
Merkki:
Vuosimalli:
Korimalli:
Teho:
kW
Vaihteisto:
Väri:
Polttoaine:
Yhdistetty:
l /100 km
Maantie:
l /100 km
Kaupunki:
l /100 km
Omamassa:
kg
Kokonaismassa:
kg
Istuinpaikat:

KuukaudessaMonthly

€ 0.00

Väärä Numero!Wrong Number!
Väärä numero!

*Rahoituslaskelma ei ole sitova. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen sekä yli 6000€ rahoituksissa kaskovakuutuksen.** This statement is not binding. Requires an approved credit decision and over €6,000 in comprehensive insurance.

Historiaa

Usein luullaan virheellisesti, että Mercedes-Benz AMG® tarkoittaa ”Affalterback Motor Groupia”. Näillä kolmella ikonisella kirjaimella on itse asiassa eri merkitys.

Mercedes-Benz AMG®  nimi juontaa juurensa kahteen perustajaan; Hans-Werner Aufrect ja Erhard Melcher. Lopussa oleva ”G” on Großaspachille, joka on heidän syntymäpaikkansa.

Kaiken kaikkiaan AMG® tarkoittaa Aufrecht Melcher Großaspachia. 

AMG aloitti toimintansa vuonna 1967. Vuonna 1990 AMG oli jo arvostettu virityspaja ja se allekirjoitti Daimler-Benzin kanssa yhteistyösopimuksen. AMG:n pääseminen Mercedeksen laajan jälleenmyyntiverkoston piiriin johti AMG:n omien mallien sarjavalmistukseen. Ensimmäinen tällainen malli oli Mercedes-Benz C36 AMG vuonna 1993.

AMG aloitti kehittämällä ja testaamalla kilpamoottoreita. Yhtiön toimiala laajeni Mercedes-autojen muokkaamiseen.  Aluksi AMG valmisti päivitys- ja tarvikepaketteja Mercedes-Benz-malleihin R107, C107, W116, W123, W124, W126, R129 ja W201.

AMG suorituskyky

Lähes kaikki AMG-moottorit on valmistettu käsin ”One man – one engine” -standardin mukaisesti. Jokainen moottori on rakennettu yhden insinöörin toimesta, ja valmistuksen jälkeen sen insinöörin allekirjoitus on löytyy moottorista.

AMG -moottorin laatu tunnetaan ajotehokkuudestaan – alustajärjestelmien synkronointi muuttaa tehon todella dynaamiseksi suorituskyvyksi. AMG Ride Control -urheilujousitus ja nopeusherkkä urheiluohjaus yhdistettynä 4MATIC-nelivetoon ja parannettuun aerodynamiikkaan tarjoavat erinomaisen ajokokemuksen.

Myös AMG:n ääni on helposti tunnistettava. AMG moottoreista syntyy sävelet, jotka kantautuvat kaiken kansan korviin tätä varten suunnitellusta putkistosta. Adrenaliini on taattu ja koko skaala kulkeutuu aina 4 -sylinterisestä turbosta jyrisevään V12 moottoriin.

  Ota yhteyttä

  LisätiedoistaKoeajostaVaihdostaOstosta

  Haluan rahoitustarjouksen


  Mistä sait tietää Auto Nordicista?

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä PuhelimitseSähköpostitse

  Haluan vastaanottaa tarjouksia ja uutisia sähköpostilla ja tekstiviestillä.

    • Myy autosi meille

     Ostamme käytetyn autosi
     vaivattomasti

    • Myyntitili

     Anna ammattitaitoisen
     myyntihenkilöstömme huolehtia
     autosi jälleenmyynnistä
    • Sell your car

     We buy your used car
     with ease

    • Sales

     Let our professional
     salespeople
     take care of your car
    • Myy autosi meille

    • Sell your car

    Copyright 2021 Autonordic
    Web Design by A3ia
    Copyright 2019 Autonordic