Auton kotiintoimitus

Osta auto verkosta ja tuomme sen kotiovellesi

Tuomme auton kotiovellesi tankattuna

Auto ostaminen verkosta on tätä päivää. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja täten toimitammekin kaikki myynnissä olevat autot halutessanne kotiovelle suoraan!

1. Auton videoesittely etänä

Auto voidaan esitellä monella tapaa tänä päivänä. Auto voidaan esitellä esimerkiksi helposti videopuhelun avulla. Tässä voidaan ostajan pyynnöstä katsella autoa hyvinkin tarkasti eri kulmista ja viedä myös ostaja virtuaaliselle koeajolle. Myös mahdollinen vaihtoauto voidaan katsoa läpi videopuhelussa.

2. Etäkauppasopimus ja rahoitus

Auton esittelyn jälkeen voidaan siirtyä kaupantekovaiheeseen. Tässä vaiheessa solmitaan etäkauppasopimus ja sovitaan esimerkiksi rahoituksesta sekä mahdollisen käsirahan maksamisesta. Voit tutustua etämyynnin sopimusehtoihin tästä.

3. Auton kotiintoimitus

Seuraavaksi sovitaan autolle kotiintoimitusaikataulu. Auto Nordic toimittaa autoja jatkuvasti kotiin ympäri Suomea ja se onnistuukin yleisesti hyvin nopealla aikataululla. Autot toimitetaan aina tankattuina ja siisteinä.

4. Vaihtoauto viedään mukana

Mikäli kauppaan kuuluu vaihtoauto niin kuljettajamme ottaa sen toimituksen yhteydessä meille ja huolehtii sen toimituksesta Auto Nordicille. Sinun ei asiakkaana tarvitse tehdä käytännössä muuta kuin valmistautua vastaanottamaan unelmiesi auto.

Auton kotiintoimitus